Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Izradu internetske stranice financirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet

Edukacija stručnjaka

za uključivanje terapijskih pasa u rad s djecom s teškoćama u razvoju

17.10.2020. godine završena je edukacija stručnjaka za uključivanje terapijskih pasa u rad s djecom s teškoćama u razvoju. Edukacija se sastojala od 5 modula, 50 sati predavanja, kroz 7 vikend seminara u periodu od 21.08.2020. – 17.10.2020. godine.

19 stručnjaka položilo je ispit te zaprimilo Potvrde o završenoj edukaciji.

Zahvaljujemo svim polaznicima iz Udruge roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići, Kliničkog bolničkog centra Rijeka, Udruge cerebralne paralize Istarske županije, Centra za rehabilitaciju Stančić, Centra za autizam Osijek, UDRUGE SVETA ANA za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko – zagorske županije, ArtisIncludum-a, OŠ Bjelovar, i Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež.

Institucije Udruga roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići, Klinički bolnički centar Rijeka, Udruga cerebralne paralize Istarske županije, Centar za autizam Osijek, Centar za rehabilitaciju Stančić i UDRUGA SVETA ANA za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko – zagorske županije uskoro će dobiti svog terapijskog psa, ali i dodatnu edukaciju tokom prijenosa terapijskog psa stručnom voditelju.

Megy, Pegy, Mala, Mars, Mili i Ella nestrpljivo čekaju svoje nove prijatelje i prijateljice!

edukacija za web copy