Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Izradu internetske stranice financirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet

Novi projektni partner – Dječji vrtić Titti

Naš novi Partner na projektu DJEČJI VRTIĆ TITTI s veseljem je prihvatio terapijskog psa Peggy.

To četveronožno dlakavo stvorenje postat će dio njihovog stručnog tima. Cijeli kolektiv i djeca s nestrpljenjem iščekuju početak njenog rada.

Buduća stručna voditeljica Eva Kadlec pružila je dom svojoj novoj kolegici ne razmišljajući o tome što takva odluka sa sobom nosi. Dlake po kući, hrana u točno određeno vrijeme te šetnje po kiši, buri i suncu. Sve su to izazovi i kompromisi kada dobijete ovakvog novog sustanara, ali Eva će dobiti i bezuvjetnu ljubav, novog člana obitelji, najodanijeg prijatelja i partnera u radu.

Evi i Peggy želimo sreću u svim budućim izazovima!

Dolazakpeg

Privatni Dječji vrtić Titti osnovan je početkom 2006. godine, a osnivač je Sabina Vidos Vitasović po struci odgojitelj predškolske djece.

Od samih početaka u vrtiću su integrirana i djeca s teškoćama u razvoju. Vrtić od 2015. godine započinje sa kontinuiranim opremanjem SENZORNE SOBE i samim time stvara prostor za kvalitetno provođenje Terapije Senzorne integracije.

Unutarnji prostor Dječjeg vrtića Titti ima ukupno 150 metara kvadratnih, te 300 metara kvadratnih vanjskog prostora.

Djelatnici (odgojitelji i edukacijski rehabilitator) su na Edukacijsko – rehabilitacijskom fakultetu završili sve edukacije „Senzorne integracije”.

logoTitti