Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Izradu internetske stranice financirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda
Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet

Usklopu projekta „Osigurajmo podršku socijalnoj uključenosti slijepih“ financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda organizirana je početna konferencija s ciljem predstavljanja projekta i njegovih korisnika.  Konferencija je održana 5.9.2019. u prostorijama Udruge.  Prezentirani su ciljevi projekta te su kroz projektne elemente predstavljene projektne aktivnosti.

U sklopu projekta „Osigurajmo podršku socijalnoj uključenosti slijepih“ financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda organizirana je početna konferencija s ciljem predstavljanja projekta i njegovih korisnika.  Konferencija je održana 5.9.2019. u prostorijama Udruge.  Prezentirani su ciljevi projekta te su kroz projektne elemente predstavljene projektne aktivnosti.

Na konferenciji su uz zaposlenike Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča sudjelovali i sami korisnici projekta te predstavnici Zajednice saveza osoba s invaliditetom SOIH-a, predstavnici Udruženja za unapređenje obrazovanja slijepih te volonteri Udruge.

Nakon prezentacije nastavljena je rasprava i razgovor o projektu, a početna iskustva iznijeli su i korisnici usluge videćeg pratitelja
Nastavljeno je neformalno druženje uz domjenak.