Projekt Darujmo djeci kazalište svečano je zatvoren 17.  lipnja 2016. u Centru za kulturu Trešnjevka prigodnim programom za uzvanike.

Uz prezentaciju rada psa vodiča Cili i njegove korisnice Kristine Šporčić te instruktora Damira Vučića i Lea – psa pomagača za osobu u invalidskim kolicima, predstavili su se i službeni radni psi drugih organizacija/ustanova. Tako su ispred Ministarstva obrane RH pas Kan sa svojim vodičem Željkom Jureta pokazali tragačke vještine, zatim su psi Kira, Grej, Aska, Bluna, Ema, Lola i Lu iz KOSSP – Kluba za obuku službenih i sportskih pasa „Zagreb“ sa svojim vodičima prezentirali vježbe poslušnosti. Kratku i zabavnu priču o životu sa psom kroz glumu i prezentaciju brojnih trikova pokazale su voditeljica Ana Odak i pas Kota iz Udruge Dog dancing team, nakon čega je uslijedila kratka prezentacija rada terapijskog psa Abe i njene voditeljice Vesne Hrvoj, ravnateljice DV „Bajka“ koja je i osmislila cijeli Projekt.

Hvala svim sudionicima projekta „Darujmo djeci kazalište“ na uzajamnom učenju,  bogatstvu ideja i sadržaja, uzbuđenju i veselju. Hvala na predstavama koje su nas unosile u svijet mašte, igre i glazbe. Velika hvala što ste svojim trudom i vještinama dotakli srca svih nas, a djeci s teškoćama u razvoju omogućili još sretnije djetinjstvo uz psa pomagača.