Nakon 19 godina rada i djelovanja ureda Udruge na Trgu bana Josipa Jelačića, od Grada Zagreba je dobiven novi prostor na adresi Savska cesta 129, koji svojom veličinom i rasporedom odgovara potrebama rada te nam omogućava kvalitetnije pružanje usluga našim korisnicima. Impresivna uloga pasa pomagača u životu djece s teškoćama u razvoju i drugih osoba s invaliditetom, ključna je za njihov razvoj, mobilnost i integraciju.

Osnovni uvjeti za njihovo školovanje, organizaciju podrške budućim i sadašnjim korisnicima pasa pomagača, neophodni su za provedbu ovih aktivnosti. Stoga je dodijeljeni prostor od Grada Zagreba  neprocjenjivo vrijedan za razvoj ovih usluga u Hrvatskoj.

Kako bismo obilježili ovaj pozitivni napredak, organizirali smo svečano otvorenje radnog prostora Udruge 2.9.2016. Tom je prigodom gradonačelnik Grada Zagreba, g. Milan Bandić dodijelio i tri nova psa pomagača njihovim korisnicima i otvorio Ured.

Svoje nove pomagače dobili su:

Leone i Renato Brašnić – psa pomagača Fredija

Laura Čolić – psa pomagača Nerona i

Oliver Knežević – psa pomagača Lu

Po otvorenju uslijedio je Dan otvorenih vrata tijekom kojega su zainteresirani građani mogli navratiti u novi ured, razgledati prostor te saznati više informacija o programima koje Udruga provodi. Nakon uloženog velikog truda i napora u uređenje interijera sada konačno možemo reći da se veselimo novim radnim izazovima, uslugama i aktivnostima.