Obilježavanje Međunarodnog dana pasa vodiča

“Zvijezda vodilja”

Povezanost različitih programskih sadržaja Udruge ukazuje na punu opravdanost, ne samo iz perspektive položaja korisnika usluga u zajednici, već podjednako i u stvaranju uvjeta za njezin rad i djelovanje.

Završetkom pandemijskog korona razdoblja, vratili smo se komunikaciji i sadržajima uživo, koji su nezamjenjivi i neprocjenjivi.

damir staza
novak

Ovogodišnji Program obilježavanja Međunarodnog dana pasa vodiča imao je višestruke dimenzije : edukativno-promotivnu kroz sadržaje osmišljeni za najmlađe i osnovnoškolce (kreativne radionice sa ciljanim igrama koje govore o humanoj ulozi pasa pomagača), za građane kroz komunikaciju sa korisnicima i njihovim iskustvima te promocija donatora – informiranje i promicanje vrijednosti društveno odgovornog poslovanja i socijalne osjetljivosti korporativnog sektora.

damir
ruta

Bila je to prigoda zahvaliti tvrtci Zvijezda plus d.o.o. koji su od prodaje ulja izdvojili 0,50 kn za školovanje jednog terapijskog psa.

dodjela

Naš je cjelodnevni Program privukao pozornost jako velikog broja Zagrepčana i turista koji su pokazali veliko zanimanje za sve aktivnosti, fotografirajući se uz naše pse sa željom da im to bude posebno sjećanje na Zagreb.

stand
20220429 122308