U prvoj polovici godine korisnicima su dodijeljena četiri pasa, a čak sedam ih je u svojim socijalizatorskim obiteljima.

Sa zadovoljstvom izvještavamo da se čak sedam budućih pasa pomagača nalazi u svojim socijalizatorskim obiteljima. Tako će se naši Lisa, Ljuban, Star, Suny, Peggy, Mala i Mars kroz veselu igru, ali i učenje pripremati za svoje velike uloge pasa pomagača i vodiča. 

Vrijeme koje ovi psići provedu sa svojim volonterskim obiteljima pomaže im da se priviknu na sve životne okolnosti i na različite sredine u kojima će se kasnije susretati na poslu. Udruga  pruža stručnu pomoć te podmiruje sve troškove prehrane, opreme i liječenja za vrijeme socijalizacije.  Volonterske obitelji kod kojih naši štenci provedu vrijeme do ulaska u program školovanja čine zaista veliko i nesebično djelo kojim omogućavaju drugim osobama bolji i kvalitetniji život. Ovim putem želimo im još jednom od srca zahvaliti, a vjerujemo kako će im ova mala klupka sreće donijeti puno veselja i dobre volje u domove i tako na neki svoj način izraziti zahvalnost.

Uz štence u socijalizatorskim obiteljima, ove smo godine i korisnicima dodijelili pse koji su uspješno završili svoje školovanje. Pas Nika započela je svoje radno iskustvo kao pas vodič korisniku F.S. te mu uspješno pomaže u svakodnevnom snalaženju u gradu Zagrebu. Luna je pak, kao terapijski pas dodijeljena 3. Osnovnoj školi Bjelovar gdje veselo pomaže djeci u terapijskim i rehabilitacijskim procesima. Naša je Gea dodijeljena korisniku D.M gdje pomaže korisniku u invalidskim kolicima. Razigrana Funky dodijeljena je korisniku A.Č. kao pas pomagač djetetu s teškoćama u razvoju te ima veliku ulogu u različitim svakodnevnim aktivnostima, ali i ulogu prijatelja koji ponekad najbolje razumije sve potrebe.